Gemenskapshelg på Vägsjöfors herrgård

Den 1-2 oktober är det dags för en gemenskapshelg för Equmeniakyrkorna i Nordmarken! Då åker vi till Vägsjöfors herrgård för ett dygn med samtal, bibelstudier/seminarier, aktiviteter för alla åldrar och gudstjänster där vi får komma tillsammans och njuta av både hösten och gemenskapen. Hela gården är bokad så det finns gott om bra sovplatser inomhus, men också möjlighet att ta med tält eller husvagn.
Kostnad för helgen är 350 kr/person för boende på herrgården, och 150 kr/person om man tar med eget tält eller husvagn.
Söndagens gudstjänst förläggs på herrgården och det går naturligtvis bra att komma på bara den också (men passa på att vara med på hela helgens härliga häng).
Förhoppningen är att så många som möjligt vill vara med denna helg! Resan dit hjälps vi åt med så att alla har möjlighet att följa med.

Mer info och anmälningstalong finns i kyrkan.
Vid frågor kontakta Simon Västsäter på tel: 070-262 15 12
Sista anmälningsdatum 18/9