Vi söker pastor och församlingsföreståndare på heltid

Vi söker nu en pastor och församlingsföreståndare till vår församling.

Equmeniakyrkan Årjäng är en stark, aktiv och utåtriktad församling med ca 150 medlemmar.

Gudstjänster, bibelstudier, alphakurser och konfirmationsundervisning utgör grunden i vår verksamhet.
Genom Equmenia bedriver vi också ett rikt ungdomsarbete med söndagsskola, scout, tonår och körer för olika åldrar.

Vi söker nu dig som:

• är pastorsutbildad, med fördel ordinerad som pastor i Equmeniakyrkan.
  • vill arbeta som pastor både i och utanför vår kyrka.
  • tillsammans med vår aktiva styrelse vill driva och utveckla församlingen.
  • har körkort och egen bil.

Vi hoppas att du har lätt för att samarbeta med andra och vill ta till vara församlingens ideella medarbetare, att du har förmågan att se såväl liten som stor och vill verka för att bygga broar mellan unga och gamla.

Vi önskar också att du vill bygga vidare på det samarbete vi har med andra församlingar i vår kommun.

Anställning:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan med personligt brev, CV och referenser till Johan Västsäter, ordf.
e-mail: johan@equmeniakyrkanarjang.se

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Frågor besvaras gärna av:

Ordförande Johan Västsäter, tel. 070-630 34 77,

e-mail: johan@equmeniakyrkanarjang.se